Suntem, in primul rand, consultanti si impartasim din practica si experientele proprii.
Trainerii Hygia sunt profesionisti cu experienta in lumea afacerilor, cu peste 10 de ani de practica, toti foarte implicati si dedicati domeniului lor de activitate.
Cursurile sunt actualizate in mod regulat si formatorii sunt activi in business, astfel incat noile tale cunostinte sa fie noi si relevante.
Trainerii vor prezenta conceptele teoretice esentiale, dar vor acorda o atentie speciala abilitatilor practice ale fiecaruia de a conecta aceasta imagine de ansamblu la munca de zi cu zi.

Suplimentar, consultantii Hygia Consult ofera mentorat in identificarea unor surse de finantare pentru afacerile participantilor la cursurile Learn2do.

Ciprian Morcan
Fondator si manager general Hygia Consult

Este asociat si administrator la Hygia Consult SRL, coordoneaza Echipa de Management la Cluster Mobilier Transilvan si Departamentul de Dezvoltare la AgroTransilvania Cluster.
Reprezinta Asociatia Consultantilor de Management din Romania – AMCOR in cadrul Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operational Initiativa pentru IMM-uri si este vice-presedinte al Asociatiei Clusterelor din Romania – CLUSTERO.
Este un om perseverent, de actiune, investeste timp si energie in ideile in care crede si este convins ca beneficiile financiare sunt doar consecinta lucrului facut cu pasiune si devotament, daca ne cultivam rabdarea cuvenita.
Crede cu tarie ca trebuie sa ne gasim timp pentru a da din tot ce acumulam pe parcursul vietii, sub diferite forme si, mai ales, atunci cand altii au nevoie.

Lucian Maier
Partener si consultat financiar Hygia Consult

In prezent este Directorul economic al Asociatiei Cluster Mobilier Transilvan, este licentiat Oxford Brookes University, avand diploma Licenta in Contabilitate Aplicata, a abolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Contabilitate si Informatica de gestiune si detine un Master in Analiza financiara si Evaluare.
Lucian este o persoana echilibrata, analitica, organizata. Are un stil de viata sanatos si cu siguranta i se aplica zicala: Minte sanatoasa in corp sanatos.

Mira Niculescu
Consultant comunicare Hygia Consult

In prezent este Consultant de comunicare la Hygia Consult si Training and Development Specialist la Cluster Mobilier Transilvan. Are o experienta relevanta in sustinerea de cursuri softskils si hardskills, atat in Bucuresti, cat si in Cluj Napoca. In portofoliul sau se regasesc cursuri de: Comunicare nonverbala si paraverbala, Comunicare scrisa, Eticheta online, Negociere, Cultura organizationala, Analiza SWOT, Obiective, Atitudinea fata de succes, Increderea in sine, Motivare si automotivare.
Este o persoana energica, hotarata, organizata si asumata in tot cea ce face, careia ii place interactiunea cu oamenii, leaga usor relatii, uneori prietenii trainice si unice. Considera ca cea mai mare calitate a unui om este sa fie OM. Dar sa fie si responsabil, harnic, implicat in ceea ce face. Crede ca fiecare are un rost in lume, pe care trebuie sa si-l gaseasca si sa si-l asume.
Unul dintre cele mai mari daruri ale omului este sa impartaseasca si cu ceilalti ceea ce a invatat de-a lungul vietii.